Donatii 2011 PDF Imprimare Email
Scris de ana   
Vineri, 18 Noiembrie 2011 15:02

Serbarea a fost foarte frumoasa, copiii emotionati, Mosul pus pe sotii, iar dupa aceea am fost prin sat si
 Mos Craciun a impartit cadouri si copiilor mai mici care nu merg la scoala. Pana acum, Mosul a ajuns la 350 de copii !!!!!                                 In curand puteti vedea si   poze !

Ieri au venit de la Cluj 300 de "zambete in cutii" (prin Anca Rusu, vezi
http://shoebox-project.blogspot.com/), sugestii pentru distributia lor sunt asteptate !!!

Serbarea si impartirea cadourilor va avea loc sambata, 17 dec, ora 10.30 la scoala primara din Tonea
.

Din Bucuresti plecam la ora 8. Cine doreste sa participe este binevenit fie direct
la scoala, fie putem pleca impreuna.

Pentru ca s-au strans mai multi bani decat erau necesari pentru cei 147 de copii din Tonea, am cumparat muuuuuuuulteeeee jucarii pe care le vom imparti mergand prin sate si dandu-le direct in manute copiilor.

Fireste acest lucru il va face chiar Mos Craciun.

Update 3: Lista donatorilor si a cheltuielilor pana in prezent le gasiti in josul paginii.

UPDATE 2: Daca stiti cazuri de copii unde ar fi nevoie de cadouri va rog sa ma contactati pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

UPDATE 1: Daca faceti ordine in dulap si reusiti sa renuntati la haine de adult o puteti contacta direct pe Anca Rusu telefon 0744 28 29 45, care se ocupa ca acestea sa tina de cald cuiva. Mai multe detalii despre proiectul ei aici http://shoebox-project.blogspot.com/2011/11/un-zambet-intr-o-cutie.html

Este o mare realizare faptul ca am reusit sa ajung la copii orfani, abandonati, saraci sau pur si simplu nefericiti in fiecare Craciun. De 7 ani incoace.

Sunt fericita, multumita, implinita si norocoasa ca nu am abandonat acest proiect si ca, an de an, am alaturi de mine oameni minunati care isi ofera sprijinul financiar, moral si fizic. Rezultatul - momente minunate, copii cel putin cu un zambet mai fericiti.

Hotararea pe care am luat-o anul acesta este sa infiintez o fundatie in viitorul apropiat, pentru ca pare a fi un pas firesc ce va continua munca mea de pana acum. Misiunea fundatiei va fi realizarea unui centru pentru copii abandonati care sa primeasca sansa de a fi crescuti cu multa dragoste si de a avea acces la educatie. Astept sugestii pentru nume, idei de realizare, dezvoltare.

Acum trebuie sa facem macar 150 de pachete, pentru aceeasi copii de la scoala primara din comuna Tonea, jud. Calarasi. Pentru cei care citesc prima oara aici, este o scoala in care invata doar copii in clasele 1-4. Zona este extrem de saraca, copiii sunt necajiti si provin din familii cu probleme. Va puteti convinge urmarind pozele din anii trecuti. Imaginile spun totul.

Partea financiara o administrez personal, fiecare pachet contine cel putin o jucarie (papusi, masinute etc), un element educativ (puzzle, joc de creatie, jocuri de grup etc), un obiect de igiena (periuta, pasta, sapun, prosopel etc) si dulciuri (biscuiti, bomboane, gume, ciocolata etc).

Puteti dona bani si obiecte sau jucarii (noi).

Strangem de asemenea si haine purtate (de copii sau adulti) si jucarii in stare foarte buna si curate, care insa vor fi date in afara pachetelor speciale daruite de Mos Craciun.

Cine doreste sa participe poate utiliza contul  iban RO46 RZBR 0000 0600 0853 7505 deschis ls Banca Raiffeisen Sucursala Obregia, deschis pe numele meu - Anamaria Vecerdea. Reamintesc ca voi suporta comisioanele bancare astfel incat suma donata va fi utilizata integral pentru copii.
Lista de persoane si donatiile lor vor fi actualizate zilnic tot aici.

Data limita pentru donatii este 15 decembrie 2011
Voi anunta si ziua serbarii indata ce o vom stabili impreuna cu profesorii.

Pentru detalii mai multe ma puteti suna pe numarul 0723.153.068.  sau email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Intrucat familia mea acum este completa si completata cu doua minuni de fetite, as aprecia daca veti evita orele prea matinale sau orele prea mici din noapte. Daca se intampla sa nu raspund, va rog trimiteti un sms. Multumiri !

Lista Donatorilor

1  

Catalin Maraloiu

300
2

Hipu

500

3 Ani & Ion

500

4 Ana & Doru

1000

5 Anisoara Paun

600

6 ON

2000

7 Adrian Perisoara

200

8 Ileana

50

9 Andrei Crina

hainute noi

10 Thea

100

11 Ionut tehnic

30

12 George tehnic

50

13 Ana Nica

150

14 Aura Dogaru

300

15 Tudorache Florentina

100

16

Jugaru Mihai

30

17

Pupaza Ionut

30

18

Horascu Daniel

50

19

Ioana Dumitru

50

20

Bodo Gabor

50

21

Aldescu Valentin

50

22  Radu Claudia 100 
 23  Anonim 50 
 24  Anonima 50 
 25  Ocatavian Mocanu 100 
 26  Nasaramba Amelia 300 
 27  Anonima 30 
 28  Staniste Georgeta  200
 29  Danalache Raluca  200
 30  Albu Carmen 150 
 31  Laza Corina  50
 32 Danciu Bianca  50
 33  Patriche Emilia  50
 34  Matei Andreea  50
 35  Caraman Adriana  500
36 Anda Bucur 300
 37  INC2011121403476/BCRO  prin raiffeisen  30
 38 donatie prin raiffeisen 100

TOTAL RON

7970

Lista Cheltuieli

jucarii 1 1171
seturi caciula + fular 120
bluze 100
Dulciuri 1 815
Jucarii 2 2477
 Jucarii 3

1680

total 6363

Ultima actualizare în Luni, 19 Decembrie 2011 13:28

Comentarii  

0 #1 Catalin P 20-11-2011 09:15
particip la activitate si subscriu cu mare placere...
Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează